Mayıs Ayı sebze,meyve ve balıkları -

Her gün aynı besinleri tüketerek doğanın bize sunduğu bolluğu, çeşitliliği göz ardı etmeyin. Meyve ve sebzelerdeki her bir farklı renk farklı bir antioksidan, her antioksidan farklı bir şifa içerir. Sofranızı renklendirin, yapay besinlerden, hormon ilaçlarından ve kimyasal kalıntılarından uzaklaşmak için mevsiminde yetişen ürünleri tercih edin. Sağlıklı kalın, fit kalın.

Meyveler: Çilek, yeşil erik, yenidünya, dut

Sebzeler: Enginar, taze bakla, arpacık soğan, taze sarımsak, kuşkonmaz, bezelye, asma yaprağı, madımak, semizotu, deniz börülcesi, arap saçı, ebegümeci, hindiba, ısırgan, radika

Balıklar:  Levrek, barbunya, dil balığı, tekir, kılıç,kefal ve iskorpit